Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η Θεσσαλονίκη από ψηλά ! χαρείτε την ..

Η Θεσσαλονίκη από ψηλά μέσα από το φακό του Σάκη Γιούμπαση

11:37 | 

Η Θεσσαλονίκη από ψηλά μέσα από το φακό του Σάκη Γιούμπαση
Από το 2002 ο Σάκης Γιούμπασης ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της φωτογραφίας και ιδιαίτερα της αρχιτεκτονικής φωτογραφίας, των επαγγελματικών πορτρέτων και αντικειμένων. Συνεργάζεται με τα γνωστότερα έντυπα μέσα της Βορείου Ελλάδος (ΕΠΙΛΟΓΕΣ, live!, ADORE, DAR, IQ magazine, BISCOTTO, SOUL, COΟL, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) καθώς και με διαφημιστικές εταιρείες.
Άποψη του Λευκού Πύργου από ψηλά
Από το 2013 συνεργάζεται με τα φωτογραφικά πρακτορεία Getty Images και Ddp Images στη Γερμανία, ενώ, ταυτόχρονα δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο της αεροφωτογραφίας και της εναέριας λήψης βίντεο, που αποτελεί την τελευταία σημαντική εξέλιξη σε ό,τι αφορά την τεχνική της ψηφιακής φωτογραφίας και του βίντεο.
Το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης
Από αυτή του την ενασχόληση του δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει εναέριες λήψεις βίντεο για μια ταξιδιωτική εκπομπή στο ΣΚΑΪ αλλά και να συμμετάσχει σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο είχε θέμα τα αρχαία θέατρα της Μακεδονίας.
Ταξιδέψτε στην όμορφη Θεσσαλονίκη μέσα από τις αεροφωτογραφίες του Σάκη Γιούμπαση που θα απολαύσετε στο www.greekguide.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Travelstyle: Προσφορές

Travelstyle: Άρθρα

e - Travel News

RSS - Τουρισμός - Οικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Τελευταίες ειδήσεις απο το Capital.gr

Fortunegreece.com

Τουρισμός – pes.gr

Translate