Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Συμβουλές για χαμηλότερη τιμή αεροπορικών εισιτηρίων


Επτά συμβουλές για να βρείτε τις πιο δελεαστικές  τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια.

 1. Καλό είναι να προγραμματίζετε. Όσο πλησιάζει  η μέρα του ταξιδιού σας τόσο περισσότερα θα χρειαστεί να πληρώσετε. Γιατί; Επειδή πριν από καιρό, κάποιοι πονηροί  που εργάζονταν σε αεροπορικές εταιρείες παρατήρησαν ότι όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, έχουν την τάση να προγραμματίζουν το ταξίδι τους τελευταία στιγμή και έχουν  λιγότερη ευελιξία. Όσο λοιπόν οι αεροπορικές επικεντρώνονται σε αυτό το κοινό, εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό και να οργανώσετε τις διακοπές σας.
 2.  Για να πετύχετε  τις καλύτερες τιμές , αναζητήστε το ταξίδι σας στο www.bookingolasena.gr και ολοκληρώστε την κράτησή σας 21 ημέρες ή περισσότερες εκ των προτέρων και αν δεν τα καταφέρετε, 14 ημέρες ή περισσότερες εκ των προτέρων.
 3. Προχωρήστε λοιπόν και μην διστάζετε !!

 4. Μέρες της εβδομάδας ; Η ευελιξία στην αλλαγή της ημέρας του ταξιδιού μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική μείωση των τιμών. Επομένως, την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο bookingolasena.gr επιλέξτε τις ευέλικτες ημερομηνίες. Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι είναι φθηνότερα να ταξιδέψετε το Σάββατο (όχι τόσο πολύ για διεθνείς πτήσεις). 
 5. Επίσης, είναι συνήθως φθηνότερο να ταξιδέψετε μεσοβδόμαδα (Τρίτη ή Τετάρτη) απ’ ότι Δευτέρα ή Πέμπτη/Παρασκευή: Οι έμπειροι φεύγουν τη Δευτέρα το πρωί και επιστρέφουν την Τρίτη (βέβαια, η Παρασκευή χρεώνεται κανονικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).

 6. Ο συγχρονισμός έχει μεγάλη σημασία. Το κλειδί για χαμηλότερες τιμές είναι να πετάτε όταν δεν πετάνε οι άλλοι. Οι “νεκρές ώρες" θα ποικίλουν ανάλογα με τη διαδρομή (νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ είναι οι καλύτερες ώρες για χαλαρά ταξίδια και το μεσημέρι είναι η καλύτερη ώρα για επαγγελματικά ταξίδια). 
 7. Επιλέξτε “Οποτεδήποτε" και χρησιμοποιήστε τα εργαλεία φιλτραρίσματος για να βρείτε τη χαμηλότερη τιμή.

 8. Αποφύγετε ταξίδια σε περιόδους αιχμής. Μην ταξιδεύετε όταν ταξιδεύουν οι άλλοι. Πηγαίνετε στην Πράγα ή στο Παρίσι μετά από κάποια αργία ή πριν το  Πάσχα. 
 9. Οι πτήσεις θα είναι φθηνότερες και οι ουρές πολύ μικρότερες. 
 10. Διαφορετικά, πετάξτε τη μέρα των Χριστουγέννων όταν όλοι θα βρίσκονται ήδη στον προορισμό τους (και οι αεροσυνοδοί είναι ιδιαίτερα ευγενικοί).

 11. Σας ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Όταν κάποιες φθηνές αεροπορικές εταιρείες όπως η Easyjet απλοποίησαν τη δομή των τιμών τους για να προσφέρουν χαμηλότερα εισιτήρια συχνότερα (Εφαρμόζοντας το yield management ), δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εταιρείες. 
 12. Η δομή όμως των τιμών δεν λειτουργεί το ίδιο για όλες τις αεροπορικές. Γι’αυτό, συγκρίνουμε τόσες αεροπορικές από εκατοντάδες ταξιδιωτικές ιστοσελίδες ώστε να σας δώσουμε την καλύτερη τιμή.
 13. Θα μπορούσατε να πείτε ότι έχουμε ταλέντο στο να βρίσκουμε τις χαμηλότερες τιμές.

 14. Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία. Μιας και μιλάμε για φθηνές αεροπορικές εταιρείες, πολλές από αυτές επιλέγουν εναλλακτικά αεροδρόμια (όπως το Στάνστεντ αντί το Χίθροου του Λονδίνου) και αυτά που εξοικονομούν στα τέλη αεροδρομίου τα δίνουν σε εσάς. 
 15. Υπάρχει επίσης όφελος λόγω της μη αυξημένης κίνησης, των φθηνότερων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και των λιγότερων πελατών στα μπαρ του αεροδρομίου. 
 16. Όποτε ψάχνετε μέσω του www.bookingolasena.gr, να ξέρετε ότι αυτόματα σας δείχνουμε τις τιμές από τα κοντινά αεροδρόμια.

 17. Και το σπουδαιότερο .. ψάξε  στο  www.bookingolasena.gr πριν κάνετε κράτηση. 

Καλό σας ταξίδι !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Travelstyle: Προσφορές

Travelstyle: Άρθρα

e - Travel News

RSS - Τουρισμός - Οικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline

Τελευταίες ειδήσεις απο το Capital.gr

Fortunegreece.com

Τουρισμός – pes.gr

Translate